[Sierpień 80'] : [Lech Wałęsa przemawiający w Sali BHP] / fotografował Stanisław Składanowski. - Składanowski, Stanisław (1950- ). (1980)
Przedstawia Lecha Wałęsę przemawiającego w Sali BHP po ogłoszeniu 21 postulatów, obok niego stoją Henryka Krzywonos i Anna Walentynowicz, sierpień 1980 rok.