[Ekslibris] Lola Kubat - Feil, Otto (1894-1985).; Kubat, Lola. ([Miejsce nieznane], 1962)
Na tle kurtyny maska teatralna, u góry napis: Lola Kubat. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty. Data na podstawie cytowanej bibliografii.
Strona Katalogu Biblioteki Narodowej, 01/02.2023
Keywords: Ekslibrisy -- Austria -- 1945-1990.