[Afisz. Incipit:] Zawody bokserskie o Mistrzostwo I-ej Ligi Gwardia Warszawa Kolejarz Gdańsk. ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o zawodach 04.04.1954 r. Hala sportowa we Wrzeszcz przy ul. Słowackiego.