[Afisz. Incipit:] Zawody bokserskie o Mistrzostwo I-ej Ligi Gwardia Warszawa Kolejarz Gdańsk. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o zawodach 04.04.1954 r. Hala sportowa we Wrzeszcz przy ul. Słowackiego.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Boks; Gdańsk (woj. pomorskie); Wrzeszcz (Gdańsk ; część miasta); Druki ulotne; Afisz sportowy