[Afisz. Incipit] Obwieszczenie o przeprowadzeniu spisu powszechnego w dniu 3 grudnia 1950 r. / Wągrowski Mieczysław. - Wągrowski, Mieczysław (1902-1967) (Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej, 1950)
Afisz informujący o spisie powszechnym.