Musikalische Feierstunde. (Danzig : [s.n.], 1938)
Druk inf. o wieczorze muzycznym wraz z programem w gdańskim kościele św. Piotra i Pawła.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Kościół św. Apostołów Piotra i Pawła (Gdańsk, Polska) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne