[Afisz teatralny. Incipit] Danziger Theater Zweites Abonnement No 35 : Heute Freitag, den 13. November 1829 : Die Brautschau, oder: Der Schmetterling : Lustspiel in 5 Aufzügen von Wilhelm Marsano (Manuscript). ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1829)
Afisz przedstawienia "Die Brautschau, oder: Der Schmetterling. Lustspiel in 5 Aufzügen".
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Marsano, Wilhelm von -- (1797-1871). -- plakaty; Stadttheater (Gdańsk) -- 19 w. -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Teatry -- Polska -- Gdańsk -- 19 w. -- druki ulotne