Składanie wieńców na cmentarzu Żołnierzy Radzieckich w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia składanie wieńców na cmentarzu Żołnierzy Radzieckich w Gdańsku z okazji 61 rocznicy powstania Armii Radzieckiej, 20 luty1979 rok.