Ul[ica] św. Ducha 58 i Podkramarska 1 fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia kamienicę nr 58 przy ul. Św. Ducha oraz kamienicę przy ul. Podkramarskiej nr 1 w Gdańsku, ok. 1989 r.