33. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1967)
Plakat w zielono-szarej kolorystyce przedstawia kadr z filmu: mężczyznę trzymającego w jednej ręce słuchawkę telefoniczną, a w drugiej złowione ryby.
Data wydania na podstawie odręcznej notatki na plakacie.
Na plakacie dodatkowe informacje: komedia satyryczna produkcji radzieckiej, reżyseria Georgij Danielije.
Keywords: Film radziecki; Plakaty filmowe -- Polska -- 1945-.; Plakat; Plakaty -- 1945-1990.