Ex Libris René Bakker - Janeczek, Zbigniew (1946- ).; Bakker, René. (1983)
Samotne drzewo, nad którym krążą ptaki, napis u dołu Ex Libris Rene Bakker, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Data według podanej bibliografii.
Strona Ekslibris polski, 17.09.2020
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.