Danzig An der grossen Mühle mit Katharinenkirche. ([S. l. : s. n., 1905)
Przedstawia Dom Cechu Młynarzy w Gdańsku, ok. 1915 r.
Data wg przedstawienia i budowy karty pocztowej.
Fot. Gd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1945-.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe