Der Inhaber unserer Firma, [...] - Dix & Co. (Gdańsk). ([Gdańsk : Dix & Co., 1928)
Druk przedwojennej gdańskiej oficyny wydawniczej, która znajdowała się na Röpergasse 17 (Powroźnicza) informujący o śmierci dotychczasowego właściela.
Data i miejsce wyd. na pdst. treści.
Keywords: Drukarnie -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.