Konkurs fotograficzny na temat Jachting Morski w latach 1945-1947 - Polski Związek Żeglarski. Delegatura Morska (Gdynia : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o konkursie wraz z warunkami.
Keywords: Fotografia -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy -- druki ulotne