[Afisz. Incipit] Ogłoszenie na podstawie Dekretu ... o publicznej gospodarce lokalami ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o normie zaludnienia w lokalach i zezwoleniach na mieszkanie, 30.11.1946 r.