[Afisz. Incipit] Z okazji Dnia Kobiet "Popierajmy się" ... ([wydawca nieznany], 1967)
Sztrajfa informująca o spektaklu 7.03.1967 w Hali Stoczni Gdańskiej z udziałem: Jacek Fedorowicz, Bogdan Łazuka, Piotr Szczepanik.