Jana Pawła II widzenie świata w orędziach na Światowy Dzień Pokoju / Bożena Taras. - Taras, Bożena
Papież-Słowianin. Papieskie orędzia na Światowy Dzień Pokoju. Antywartości - signa temporum? Wojny, konflikty, terroryzm... Zło dobrem zwyciężaj!