[Afisz. Incipit] Na Stadionie Miejskim w Sopocie ... igrzyska sportowe ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zawodach 16.05.1948 r.
Keywords: Sport -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Harcerze -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.