Fogedgaard - Schulze, Hans (1904-1982).; Fogedgaard, Helmer (1907-2002). (1958)
Kwiaty orlika, u dołu napis: Fogedgaard. Sygnatura artysty HS w obrębie kompozycji.
Na odwroccie ołówkiem nazwisko artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 20 w