Ex Bibliotheca Jan Rhebergen W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1985)
Przedstawia motyla na tle falistych linii, napis: Ex Bibliotheca Jan Rhebergen. Sygn. aut w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty autograf aut.