Dominikanerplatz Danzig nach einer Lithographie v. CA Mann. 1855 / MM. - Muttray, Maria (18..-19..) (1920)
Kompozycja wzorowana na litografii Conrada Antona Manna z 1855 r. - poniżej przedstawienia rytowany napis: "Dominikanerplatz Danzig nach einer Lithographie v. CA Mann. 1855. Verlag Büchergewölbe Stockturm".