Ex Libris Jerzego Jarnuszkiewicza Artysty [Jerzy Jarnuszkiewicz]. - Jarnuszkiewicz, Jerzy (1919-2005) (1968)
Przedstawia mężczyznę z rozłożonymi rękoma i skrępowanego sznurami. W otoku napis: Ex Libris Jerzego Jarnuszkiewicza Artysty.