Ex Libris Jerzego Jarnuszkiewicza Artysty - Jarnuszkiewicz, Jerzy (1919-2005).; Jarnuszkiewicz, Jerzy (1919-2005). ([S. l., 1968)
Przedstawia mężczyznę z rozłożonymi rękoma i skrępowanego sznurami. W otoku napis: Ex Libris Jerzego Jarnuszkiewicza Artysty.
Ekslibris wykonany w technice akwaforty z głębokim tłoczeniem.
Nazwisko aut. i data wg inwentarza zbioru ekslibrisów.
Data wg bibliogr.
IV międzynarodowe biennale exlibrisu współczesnego, Malbork 1969