Jan Bernard Bonifacio 1517-1597 - Krzemiński, Jan Michał (1943-2010).; Biblioteka Gdańska (Gdańsk : Biblioteka Gdańska Polskiej Akademii Nauk, 1997)
Folder wystawy, która miała miejsce w Hallu PAN Biblioteki Gdańskiej 24.03-25.04.1997 r.
Keywords: Biblioteka Gdańska -- 1990- -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1970-2000.