Dr. Med. Helmuth Kampas - Kathe Georg - Vermählt / G. Wimmer. - Wimmer, Georg (1892-1975) ([wydawca nieznany], 1943)
Dwie splecione obrączki, w lewej kielich i wąż oraz napis na obrączce: Dr. Med. Helmuth Kampas, w prawej bukiet kwiatów i napis na obrączce: Kathe Georg - Vermählt. U góry nad wyobrażeniem napis: Monsee. O. D. Haus Kampas Weihnachten, pod wyobrażeniem 1943 Wien, XVIII, Hans Sachs G. 12. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf artysty.