[Afisz. Incipit] Komitet organizacyjny obchodu pierwszej rocznicy istnienia największych Spółdzielni na terenie naszego miasta ... podaje do wiadomości ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie w salach Gospody Spółdzielczej "Colosseum" 3.08.1946 r.