[Afisz. Incipit] Komitet organizacyjny obchodu pierwszej rocznicy istnienia największych Spółdzielni na terenie naszego miasta ... podaje do wiadomości ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie w salach Gospody Spółdzielczej "Colosseum" 3.08.1946 r.
Keywords: Spółdzielczość -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.