Kodeks pracy najnowsza wersja ustawy obowiązująca od 2005 r. (Presspublica, 2005)
Ujednolicony tekst Kodeksu pracy oraz wybór najważniejszych rozporządzeń wykonawczych aktualnych na dzień 14 stycznia 2005 r.