[Afisz teatralny. Incipit] Towarzystwo Krzewienia Kultury Fizycznej Statutowe Ognisko "Amatorzy" Skórcz-miasto ... wystawi Komedię w dwóch aktach Józefa Korzeniowskiego Majster i czeladnik. ([wydawca nieznany], 1962)
Afisz informujący o przedstawieniu. Reżyseria Bazyli Przybylski, dekoracje Bogdan Jakubowski.