[Afisz teatralny. Incipit] Towarzystwo Krzewienia Kultury Fizycznej Statutowe Ognisko "Amatorzy" Skórcz-miasto ... wystawi Komedię w dwóch aktach Józefa Korzeniowskiego Majster i czeladnik. (Starogard Gd. : [wydawca nieznany], 1962)
Afisz informujący o przedstawieniu. Reżyseria Bazyli Przybylski, dekoracje Bogdan Jakubowski.
Keywords: Teatry -- Polska -- Starogard Gdański -- 1945-1970 -- druki ulotne; Starogard Gdański (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.