Ex Libris Fsco Carbonara - Jaer, Olaf.; Carbonara, Francesco (1895- ). ([S. l., 1948)
Przedstawia nagą kobietę, napis pionowo z lewej strony: Ex Libris, u dołu: Fsco Carbonara.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem aut., datą wyd. i techniką graf.