Gdańsk Katedra w odbudowie - Falkowski, Edward (1913-1998).; Polskie Archiwum Krajoznawcze i Fotografii Dokumentalnej (Warszawa : Polskie Arch. Krajozn. i Fotogr. Dokum., 1945)
Przedstawia Kościół Mariacki oraz ulicę Piwną w Gdańsku podczas powojennej odbudowy.
Data wg przedstawienia.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1945-.; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- karty pocztowe