[Afisz teatralny] Jerzy Szaniawski - Ptak / Teatr im. Juliusza Słowackiego w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1973)
Afisz informujący o premierze w marcu 1973 r. Reżyseria: Jerzy Goliński, scenografia: Jan Polewka, muzyka: Lucjan Kaszycki.