E. L. C.[zesława] M.[iłosza] : Zostawcie poetom chwilę radości Cz. Miłosz / Jadwiga Halicka. - Krawczyk-Halicka, Jadwiga (1932- ). (1980)
W obramowaniu lecący ptak wokoło niego strzałki wskazujące kierunek, napis u góry: E. L. C. M., u dołu cytat: Zostawcie poetom chwilę radości Cz. Miłosz. Pod wyobrażeniem ołowkiem autograf artystki i data.