E. L. C.[zesława] M.[iłosza] : Zostawcie poetom chwilę radości Cz. Miłosz - Krawczyk-Halicka, Jadwiga (1932- ).; Miłosz, Czesław (1911-2004). (1980)
W obramowaniu lecący ptak wokoło niego strzałki wskazujące kierunek, napis u góry: E. L. C. M., u dołu cytat: Zostawcie poetom chwilę radości Cz. Miłosz. Pod wyobrażeniem ołowkiem autograf artystki i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.