[Afisz. Incipit:] Piłkarskie Derby Wybrzeża ZKS Budowlani Lechia ZKS Kolejarz Gedania ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o derbach 1.11.1950 r. na stadionie miejskim we Wrzeszczu.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Piłka nożna; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne; Afisz sportowy