[Afisz. Incipit] Uchwała Prezydium Powiatowe Rady Narodowej w Malborku z dnia 2 października 1954 r. w sprawie ustalenia ilości, granic i numerów obwodów do głosowania ... / Sankowski Kazimierz. - Sankowski, Kazimierz ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz z tabelą granic obwodów głosowania.