[Afisz. Incipit] Uchwała Prezydium Powiatowe Rady Narodowej w Malborku z dnia 2 października 1954 r. w sprawie ustalenia ilości, granic i numerów obwodów do głosowania ... - Sankowski, Kazimierz (Malbork : [wydawca nieznany], 1954)
Afisz z tabelą granic obwodów głosowania.
Keywords: Wybory lokalne -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.