5. Gründungsgedenkfeier : am Sonnabend, den 7. November 1925. (s.n.], 1925)
Druk z programem wieczoru artystycznego, który miał miejsce w sali Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma) 7 listopada 1925 r.