5. Gründungsgedenkfeier : am Sonnabend, den 7. November 1925. - Gewerkschaftsbund der Angestellten ([Danzig : s.n.], 1925)
Druk z programem wieczoru artystycznego, który miał miejsce w sali Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma) 7 listopada 1925 r.
Miejsce wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie artystyczne