Ex Libris René Wattiez - Gaudaen, Gerard (1927-2003).; Wattiez, René. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1967)
Kileliszki z kobiecymi twarzami, napis: Ex Libris René Wattiez. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, data według inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Belgia -- 20 w