[Ekslibris] D. Sielickiej / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) ([wydawca nieznany], 1968)
Dwie pary nożyc ułożone jedne nad drugimi. między nimi napis: D. Sielickiej. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.