Tafel-Lieder zum 16. Stiftungsfeste der Vereinigung der Niedersachsen. (Danzig : [wydawca nieznany], 1925)
Druk z tekstami pieśni na uroczystość związku Dolnej Saksonii, która odbyał się 3.11.1925 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Pieśni niemieckie -- 1900-1945 -- teksty; Druki ulotne -- 1945-1970.