Materiał pomocniczy do pracy politycznej : Informacja do uzytku wewnątrzpartyjnego / Polska Zjednoczona Partia Robotnicza Komitet Wojewódzki w Gdańsku. ([s.n.], 1982)
Sprawozdanie z pierwszych 2 tyg. stanu wojennego w Gdańsku oraz inf. o "Solidarności" w tym okresie.