[Afisz. Incipit] Z okazji VII Międzynarodowego Festiwalu Piosenki Wojciech Młynarski ... ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o koncercie w sopockim Grand Hotelu i Tetarze Wielkim w Gdańsku 21.08-25.08.1967 r.