Rada Stanu do Obywatelow Miasta Warszawy [Inc.:] Waleczność woysk naszych i ich mężnego Dowodzcy, złączona z obywatelską gotowością waszą do obrony [...] : W Warszawie dnia 21 Kwietnia 1809. / [Jozef Poniatowski ; Stanisław Grabowski ; A. D. Ferdynand]. - Poniatowski, Józef (książę ; 1763-1813) (s. n., 1809)
Druk ulotny dot.: konwencji o uznaniu neutralności Miasta Warszawy, z 21 kwietnia 1809.