Rada Stanu do Obywatelow Miasta Warszawy [Inc.:] Waleczność woysk naszych i ich mężnego Dowodzcy, złączona z obywatelską gotowością waszą do obrony [...] : W Warszawie dnia 21 Kwietnia 1809. - Poniatowski, Józef (książę ; 1763-1813).; Grabowski, Stanisław (1780-1845).; Ferdynand (arcyksiążę austriacki ; 1781-1850).; Księstwo Warszawskie. Rada Stanu ([Warszawa : s. n., 1809)
Druk ulotny dot.: konwencji o uznaniu neutralności Miasta Warszawy, z 21 kwietnia 1809.
Tyt. nagł.
Autorzy i data pod testem.
Keywords: Księstwo Warszawskie. -- Rada Stanu; Księstwo Warszawskie. -- Armia; Polska -- 1807-1815 (Księstwo Warszawskie) -- druki ulotne