Neue Butterick Moden : Januar 1930 - Ed. Loewens (Gdańsk). (Berlin : Eddie Kopley, 1929)
Katalog handlowy firmy Ed. Loewens z ofertą na styczeń 1930.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Ubiory -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- katalogi; Katalogi handlowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.