Testy gimnazjalne 2005 - Agora (Warszawa). (Warszawa : Agora SA, 2005)
Na płycie znajdują się testy na zakończenie gimnazjum: 9 humanistycznych i 9 matematyczno-przyrodniczych.
Tyt. z pierwszego ekranu tytułowego.
Dod. do Gazety Wyborczej (2005).
Keywords: Gimnazja -- Polska -- egzaminy; Nauki humanistyczne -- egzaminy, pytania; Nauki przyrodnicze -- egzaminy, pytania; Matematyka -- egzaminy, pytania; Wydawnictwa elektroniczne