[Brama Wyżynna] - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk : Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia Bramę Wyżynną, w której mieściła się firma Norddeutscher Lloyd, ok. 1921 r.
Tyt. wg przedstawienia i Fot. Gd. autor, data i miejsce wyd. wg inwentarza PAN BG.
Fot. Gd.